The Repository of VTEI
id: 30014
Title: Удосконалення технології приготування меренгового рулету з використанням регіональної сировини (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Поперечного Вадима Валентиновича, ресторан «Вів’єр», м. Тульчин, Вінницька обл.)
Authors: Шмалюх Д.
Keywords: ресторанний бізнес, кондитерські вироби, меренговий рулет, нові технології, конкурентоспроможність
Date of publication: 2024-12-16 15:29:14
Last changes: 2024-12-16 15:29:14
Year of publication: 2024
Summary: Мета кваліфікаційної роботи полягає в розробці та впровадженні в практику ресторану нової технології приготування меренгового рулету з використанням регіональної сировини, яка дозволить підвищити конкурентоспроможність закладу та задовольнити потреби сучасних споживачів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30014
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 63 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30014.pdf Size : 2060969 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge