| id: | 30016 |
|---|---|
| Title: | Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Гіпаніс плюс», ресторан «NUMO», м. Вінниця) |
| Authors: | Волторниста С. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, національна кухня, ефективність діяльності ресторану |
| Date of publication: | 2024-12-16 15:31:39 |
| Last changes: | 2024-12-16 15:31:39 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Мета дослідження полягає у комплексному аналізі діяльності ресторану «NUMO» з метою оцінки його ефективності та розробки рекомендацій щодо подальшого розвитку. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30016 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30016.pdf Size : 1386533 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |