| id: | 30026 |
|---|---|
| Title: | Технологія виробництва твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока |
| Authors: | Семко Т. В. |
| Keywords: | молоко, пастеризація, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка молока |
| Date of publication: | 2024-12-17 14:49:10 |
| Last changes: | 2024-12-17 14:49:10 |
| Year of publication: | 2015 |
| Summary: | У даній статті описані результати дослідження компромісних методів обробки молока (високотемпературних). Проблема, яка пов’язана з підвищенням якості і сиропридатності молока-сировини та удосконаленням технологічного процесу виробництва натуральних твердих сирів, відноситься до найважливіших. Вирішення її дозволить скоротити тривалість технологічного процесу, розширити асортимент твердих натуральних сирів і збільшити обсяги виробництва. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30026 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. 2015. Вип. 15, Т. 1. С. 181-186 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30026.pdf Size : 360458 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |