| id: | 30034 |
|---|---|
| Title: | Управління якістю послуг в ресторанному бізнесі (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Зарічнюк Наталії Володимирівни, бар-сидерія «Білий налив», м. Вінниця) |
| Authors: | Загоруй Д. |
| Keywords: | якість, ресторанна послуга, управління якістю, оцінка якості, ресторанний бізнес |
| Date of publication: | 2024-12-19 09:29:45 |
| Last changes: | 2024-12-19 09:29:45 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні та методичні основи управління якістю послуг в ресторанному бізнесі. Визначено якість як фактор задоволення потреб споживачів. Розглянуто аналіз системи управління якістю послуг у ресторанному бізнесі та методи і способи оцінки якості. Проведено аналіз господарської діяльності бару-сидерії "Білий налив" та оцінку якості ресторанних послуг. Розроблено рекомендації щодо покращення процесу управління якістю ресторанних послуг у досліджуваному закладі. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30034 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30034.pdf Size : 5768703 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |