| id: | 30036 |
|---|---|
| Title: | Сервіс у закладах ресторанного господарства та його вдосконалення (за матеріалами Фізичної особи-підприємець Савчук Аліни Олександрівни, ресторан «Red Zeppelin», м. Вінниця) |
| Authors: | Пілієва З. |
| Keywords: | сервіс, оцінка сервісу, клієнтоорієнтованість, автоматизація обслуговування, ресторанне господарство |
| Date of publication: | 2024-12-19 11:29:03 |
| Last changes: | 2024-12-19 11:29:03 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні основи сервісу у сфері ресторанного господарства. Проведено оцінку критеріїв якості обслуговування в закладах ресторанного господарства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність досліджуваного закладу. Розроблено заходи щодо підвищення рівня сервісу у ресторані «Red Zepelin». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30036 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30036.pdf Size : 5329435 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |