| id: | 30155 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування тирамісу (за матеріалами фізичної особи-підприємця Коровко Аліни Ярославівни, ресторан «La Cucina», м. Вінниця) |
| Authors: | Кавун О. |
| Keywords: | технологія, якість, сировина |
| Date of publication: | 2024-12-30 09:51:37 |
| Last changes: | 2024-12-30 09:51:37 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Метою цього дослідження є вдосконалення технології виробництва тирамісу шляхом впровадження у процес відходів рослинної сировини, зокрема кавового шламу, та вивчення його впливу на органолептичні й фізико-хімічні характеристики бісквітних виробів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30155 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30155.pdf Size : 1712913 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |