| id: | 30157 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології приготування кондитерських виробів з використанням фруктово-ягідної сировини (за матеріалами фізичної особи-підприємця Крижанівського Богдана Анатолійовича, кав`ярня «My Kava», м. Вінниця) |
| Authors: | Кравцов Є. |
| Keywords: | технологія, якість, сировина |
| Date of publication: | 2024-12-30 09:57:38 |
| Last changes: | 2024-12-30 09:57:38 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Метою роботи є вдосконалення технології приготування десерту брауні шляхом додавання до його рецептури такої фруктово-ягідної сировини, як сушена вишня та журавлина. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30157 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30157.pdf Size : 1060985 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |