id: | 30157 |
---|---|
Title: | Розробка технології приготування кондитерських виробів з використанням фруктово-ягідної сировини (за матеріалами фізичної особи-підприємця Крижанівського Богдана Анатолійовича, кав`ярня «My Kava», м. Вінниця) |
Authors: | Кравцов Є. |
Keywords: | технологія, якість, сировина |
Date of publication: | 2024-12-30 09:57:38 |
Last changes: | 2024-12-30 09:57:38 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Метою роботи є вдосконалення технології приготування десерту брауні шляхом додавання до його рецептури такої фруктово-ягідної сировини, як сушена вишня та журавлина. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30157 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30157.pdf Size : 1060985 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|