The Repository of VTEI
id: 30157
Title: Розробка технології приготування кондитерських виробів з використанням фруктово-ягідної сировини (за матеріалами фізичної особи-підприємця Крижанівського Богдана Анатолійовича, кав`ярня «My Kava», м. Вінниця)
Authors: Кравцов Є.
Keywords: технологія, якість, сировина
Date of publication: 2024-12-30 09:57:38
Last changes: 2024-12-30 09:57:38
Year of publication: 2024
Summary: Метою роботи є вдосконалення технології приготування десерту брауні шляхом додавання до його рецептури такої фруктово-ягідної сировини, як сушена вишня та журавлина.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30157
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30157.pdf Size : 1060985 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge