The Repository of VTEI
id: 30173
Title: Гастрономічна Україна, як тренд розвитку регіональної самобутності та культурної спадщини
Authors: Пахомська О. В.
Keywords: українська кухня, гастротуризм, страва, регіон, локальна кухня, кулінарні традиції
Date of publication: 2024-12-30 11:21:06
Last changes: 2024-12-30 11:21:06
Year of publication: 2024
Summary: У статті досліджено найбільш популярні страви різних регіонів України. Подорожуючи Україною можна познайомитися з особливостями місцевої (локальної) кухні, кулінарними традиціями з метою дегустації унікальних страв та продуктів, властивих тільки для цієї місцевості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30173
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. II Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. С. 262-270
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30173.pdf Size : 614330 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge