id: | 30173 |
---|---|
Title: | Гастрономічна Україна, як тренд розвитку регіональної самобутності та культурної спадщини |
Authors: | Пахомська О. В. |
Keywords: | українська кухня, гастротуризм, страва, регіон, локальна кухня, кулінарні традиції |
Date of publication: | 2024-12-30 11:21:06 |
Last changes: | 2024-12-30 11:21:06 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | У статті досліджено найбільш популярні страви різних регіонів України. Подорожуючи Україною можна познайомитися з особливостями місцевої (локальної) кухні, кулінарними традиціями з метою дегустації унікальних страв та продуктів, властивих тільки для цієї місцевості. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30173 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. II Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. С. 262-270 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30173.pdf Size : 614330 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|