| id: | 30173 |
|---|---|
| Title: | Гастрономічна Україна, як тренд розвитку регіональної самобутності та культурної спадщини |
| Authors: | Пахомська О. В. |
| Keywords: | українська кухня, гастротуризм, страва, регіон, локальна кухня, кулінарні традиції |
| Date of publication: | 2024-12-30 11:21:06 |
| Last changes: | 2024-12-30 11:21:06 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | У статті досліджено найбільш популярні страви різних регіонів України. Подорожуючи Україною можна познайомитися з особливостями місцевої (локальної) кухні, кулінарними традиціями з метою дегустації унікальних страв та продуктів, властивих тільки для цієї місцевості. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30173 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. II Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. С. 262-270 |
| In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30173.pdf Size : 614330 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |