The Repository of VTEI
id: 30228
Title: Дослідження можливостей інноваційного обладнання AMC у ресторанних технологіях
Authors: Семко Т. В., Іваніщева О. А., Пахомська О. В., Корчак М. І.
Keywords: ресторан, технології, режими, інновації, обладнання, інтелектуальні системи, конструкція, можливості
Date of publication: 2025-01-06 10:55:11
Last changes: 2025-01-06 10:55:11
Year of publication: 2024
Summary: У статті проаналізовано переваги інтелектуального посуду АМС для різних категорій користувачів, висвітлено особливості інтелектуальної системи приготування їжі AMC Premium Cooking System. У навчальній лабораторії технології ресторанної продукції Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ апробовано унікальні технологічні можливості системи при оптимальних температурах приготування та функції контролю часу приготування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30228
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. 2024. Вип. 24, Т. 2. С. 176-185
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 30228.pdf Size : 1073508 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge