id: | 30250 |
---|---|
Title: | Дослідження можливостей використання екстракту лаванди у технології вівсяного печива |
Authors: | Семко Т., Іваніщева О. |
Keywords: | вівсяне печиво, технологія, лаванда, екстракт, показники |
Date of publication: | 2025-01-06 12:31:24 |
Last changes: | 2025-01-06 12:31:24 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Метою даного дослідження є визначення впливу різної консистенції екстракту лаванди та її сухоцвітів на органолептичні та фізико-хімічні показники вівсяного печива, розробка удосконаленої рецептури вівсяного печива з екстрактом лаванди та її сухоцвітів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30250 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 24-25 жовт. 2024 р. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. С. 181-183 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30250.pdf Size : 1552998 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|