The Repository of VTEI
id: 30250
Title: Дослідження можливостей використання екстракту лаванди у технології вівсяного печива
Authors: Семко Т., Іваніщева О.
Keywords: вівсяне печиво, технологія, лаванда, екстракт, показники
Date of publication: 2025-01-06 12:31:24
Last changes: 2025-01-06 12:31:24
Year of publication: 2024
Summary: Метою даного дослідження є визначення впливу різної консистенції екстракту лаванди та її сухоцвітів на органолептичні та фізико-хімічні показники вівсяного печива, розробка удосконаленої рецептури вівсяного печива з екстрактом лаванди та її сухоцвітів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30250
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 24-25 жовт. 2024 р. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. С. 181-183
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 30250.pdf Size : 1552998 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge