| id: | 30250 |
|---|---|
| Title: | Дослідження можливостей використання екстракту лаванди у технології вівсяного печива |
| Authors: | Семко Т., Іваніщева О. |
| Keywords: | вівсяне печиво, технологія, лаванда, екстракт, показники |
| Date of publication: | 2025-01-06 12:31:24 |
| Last changes: | 2025-01-06 12:31:24 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Метою даного дослідження є визначення впливу різної консистенції екстракту лаванди та її сухоцвітів на органолептичні та фізико-хімічні показники вівсяного печива, розробка удосконаленої рецептури вівсяного печива з екстрактом лаванди та її сухоцвітів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30250 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 24-25 жовт. 2024 р. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. С. 181-183 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30250.pdf Size : 1552998 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |