| id: | 30251 |
|---|---|
| Title: | Дослідження шляхів забезпечення якості сиров'ялених ковбас у процесі зберігання |
| Authors: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
| Keywords: | в'ялені ковбаси, зберігання, якість, технології |
| Date of publication: | 2025-01-06 12:36:20 |
| Last changes: | 2025-01-06 12:36:20 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Забезпечення якості сиров’ялених ковбас у процесі зберігання вимагає науково-обґрунтованого підбору стартових культур для їх виробництва, композицій фаршів з використанням безпечних добавок, використання антибактеріальних препаратів для покриття оболонок, що у комплексі продовжить термін зберігання сиров’яленої продукції. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30251 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 20 лют. 2024 р. Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 112-115 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30251.pdf Size : 1023102 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |