id: | 30251 |
---|---|
Title: | Дослідження шляхів забезпечення якості сиров'ялених ковбас у процесі зберігання |
Authors: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
Keywords: | в'ялені ковбаси, зберігання, якість, технології |
Date of publication: | 2025-01-06 12:36:20 |
Last changes: | 2025-01-06 12:36:20 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Забезпечення якості сиров’ялених ковбас у процесі зберігання вимагає науково-обґрунтованого підбору стартових культур для їх виробництва, композицій фаршів з використанням безпечних добавок, використання антибактеріальних препаратів для покриття оболонок, що у комплексі продовжить термін зберігання сиров’яленої продукції. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30251 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 20 лют. 2024 р. Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 112-115 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30251.pdf Size : 1023102 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|