The Repository of VTEI
id: 30251
Title: Дослідження шляхів забезпечення якості сиров'ялених ковбас у процесі зберігання
Authors: Семко Т. В., Іваніщева О. А.
Keywords: в'ялені ковбаси, зберігання, якість, технології
Date of publication: 2025-01-06 12:36:20
Last changes: 2025-01-06 12:36:20
Year of publication: 2024
Summary: Забезпечення якості сиров’ялених ковбас у процесі зберігання вимагає науково-обґрунтованого підбору стартових культур для їх виробництва, композицій фаршів з використанням безпечних добавок, використання антибактеріальних препаратів для покриття оболонок, що у комплексі продовжить термін зберігання сиров’яленої продукції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30251
Publication type: Тези доповіді
Publication: Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 20 лют. 2024 р. Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 112-115
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 30251.pdf Size : 1023102 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge