The Repository of VTEI
id: 30253
Title: Удосконалення технології чеських національних страв зі свинини
Authors: Іваніщева О. А.
Keywords: свинина, рулька, технологія. удосконалення, SousVidе, показники, якість
Date of publication: 2025-01-06 12:44:53
Last changes: 2025-01-06 12:44:53
Year of publication: 2024
Summary: У статті досліджено харчову цінність та властивості свинячої рульки, запропоновано шляхи удосконалення рецептури чеської страви з рульки, проаналізовано можливості застосування технології SousVide у процесі її приготування, розроблено технологічну документацію на удосконалену страву.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30253
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. ІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. С. 146-153
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30253.pdf Size : 553425 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge