| id: | 30253 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології чеських національних страв зі свинини |
| Authors: | Іваніщева О. А. |
| Keywords: | свинина, рулька, технологія. удосконалення, SousVidе, показники, якість |
| Date of publication: | 2025-01-06 12:44:53 |
| Last changes: | 2025-01-06 12:44:53 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | У статті досліджено харчову цінність та властивості свинячої рульки, запропоновано шляхи удосконалення рецептури чеської страви з рульки, проаналізовано можливості застосування технології SousVide у процесі її приготування, розроблено технологічну документацію на удосконалену страву. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30253 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. ІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. С. 146-153 |
| In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30253.pdf Size : 553425 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |