The Repository of VTEI
id: 30256
Title: Вплив локальних продуктів на конкурентоспроможність ресторанів регіонів України
Authors: Постова В. В.
Keywords: ресторанний бізнес, локальні продукти, війна, гастротуризм, регіональні особливості
Date of publication: 2025-01-06 13:22:45
Last changes: 2025-01-06 13:22:45
Year of publication: 2024
Summary: Стаття розглядає актуальну проблему ресторанного бізнесу - використання локальних продуктів. На основі проведеного аналізу визначено переваги та виклики такого підходу, а також сформульовано практичні рекомендації для ресторанів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30256
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. ІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ. 2024. С. 285-293
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30256.pdf Size : 517797 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge