The Repository of VTEI
id: 30266
Title: Створення «Вінницької» солі шляхом внесення рослинної сировини дикоросів з використанням інноваційного обладнання
Authors: Семко Т. В., Іваніщева О. А., Пахомська О. В., Гаспарян А.
Keywords: технології, сіль, локальні продукти, дикороси, властивості, рецептура, AMC, Термомікс
Date of publication: 2025-01-06 13:58:20
Last changes: 2025-01-06 13:58:20
Year of publication: 2024
Summary: Стаття присвячена створенню «Вінницької» солі шляхом внесення смаків рослинної сировини дикоросів з використанням інноваційного обладнання AMC. В статті узагальнено види та способи виробництва солі, досліджено виготовлення солі, збагаченої ароматами та корисними речовинами з дикорослої сировини Вінниччини. Обґрунтовано вибір дикорослої сировини шляхом характеристики її властивостей. Запропоновано рецептуру солі «Вінницька» на основі солі об’єднання Артемсіль з використанням дикоросів. Приділено увагу використанню високотехнологічного обладнання AMC та Термомікс для оптимізації процесів виробництва та забезпечення якісного і конкурентоспроможного продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30266
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2024. Вип. 24, Т. 1. С. 114-127
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 30266.pdf Size : 5758599 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge