id: | 30268 |
---|---|
Title: | Інноваційна технологія Sous Vide в ресторанній продукції |
Authors: | Семко Т. В., Іваніщева О. А., Пахомська О. В. |
Keywords: | Sous Vide, ресторан, продукція, технології, якість |
Date of publication: | 2025-01-06 14:11:14 |
Last changes: | 2025-01-06 14:11:14 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Інноваційне впровадження молекулярної гастрономії у ресторанах є великим кроком вперед. Це новий шлях до створення українських страв та напоїв, із впроваджуванням інноваційної техніки та використанням вишуканої форми подачі. «Sous Vide» привертає увагу як вчених, так і фахівців галузі та здобуває популярність у найкращих ресторанах світу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30268 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості : прогр. та матеріали ІІ-го форуму, м. Київ, 17-18 жовт. 2024 р. Київ : НУХТ, 2024. С. 26-27 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30268.pdf Size : 692131 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|