The Repository of VTEI
id: 30268
Title: Інноваційна технологія Sous Vide в ресторанній продукції
Authors: Семко Т. В., Іваніщева О. А., Пахомська О. В.
Keywords: Sous Vide, ресторан, продукція, технології, якість
Date of publication: 2025-01-06 14:11:14
Last changes: 2025-01-06 14:11:14
Year of publication: 2024
Summary: Інноваційне впровадження молекулярної гастрономії у ресторанах є великим кроком вперед. Це новий шлях до створення українських страв та напоїв, із впроваджуванням інноваційної техніки та використанням вишуканої форми подачі. «Sous Vide» привертає увагу як вчених, так і фахівців галузі та здобуває популярність у найкращих ресторанах світу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30268
Publication type: Тези доповіді
Publication: Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості : прогр. та матеріали ІІ-го форуму, м. Київ, 17-18 жовт. 2024 р. Київ : НУХТ, 2024. С. 26-27
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 30268.pdf Size : 692131 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge