id: | 30312 |
---|---|
Title: | Ресторанна справа = Restaurant business |
Authors: | Пахомська О. . |
Keywords: | освітній компонент, тематичний план, методичні рекомендації, завдання |
Date of publication: | 2025-01-10 11:26:22 |
Last changes: | 2025-01-10 11:26:22 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30312 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 31 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30312.pdf Size : 405473 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|