The Repository of VTEI
id: 30312
Title: Ресторанна справа = Restaurant business
Authors: Пахомська О. .
Keywords: освітній компонент, тематичний план, методичні рекомендації, завдання
Date of publication: 2025-01-10 11:26:22
Last changes: 2025-01-10 11:26:22
Year of publication: 2024
Summary: Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30312
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 31 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30312.pdf Size : 405473 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge