The Repository of VTEI
id: 30386
Title: Основи кулінарії = Fundamentals of сooking
Authors: Іваніщева О. А.
Keywords: кулінарія, методичні рекомендації, самостійна робота, форми завдань, критерії оцінювання
Date of publication: 2025-01-10 16:19:23
Last changes: 2025-01-10 16:19:23
Year of publication: 2022
Summary: Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Основи кулінарії» дозволять здобувачам комплексно використовувати набуті специфічні знання, об`єднувати їх у систему, розвивати уміння приймати самостійні рішення в конкретних виробничих ситуаціях; сприятимуть прищепленню їм відповідальності за якість виконання посадових обов’язків; визначенню шляхів використання отриманих знань для забезпечення стійкої, надійної і ефективної роботи закладів ресторанного господарства, забезпечення конкурентоспроможності продукції і послуг об’єкта.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30386
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30386.pdf Size : 328870 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge