id: | 30386 |
---|---|
Title: | Основи кулінарії = Fundamentals of сooking |
Authors: | Іваніщева О. А. |
Keywords: | кулінарія, методичні рекомендації, самостійна робота, форми завдань, критерії оцінювання |
Date of publication: | 2025-01-10 16:19:23 |
Last changes: | 2025-01-10 16:19:23 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Основи кулінарії» дозволять здобувачам комплексно використовувати набуті специфічні знання, об`єднувати їх у систему, розвивати уміння приймати самостійні рішення в конкретних виробничих ситуаціях; сприятимуть прищепленню їм відповідальності за якість виконання посадових обов’язків; визначенню шляхів використання отриманих знань для забезпечення стійкої, надійної і ефективної роботи закладів ресторанного господарства, забезпечення конкурентоспроможності продукції і послуг об’єкта. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30386 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30386.pdf Size : 328870 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|