The Repository of VTEI
id: 30441
Title: Обладнання харчових виробництв = Food production equipment
Authors: Крижак Л. М.
Keywords: обладнання, харчові виробництва, обладнання харчових виробництв
Date of publication: 2025-01-13 16:06:53
Last changes: 2025-01-13 16:06:53
Year of publication: 2022
Summary: Дисципліна «Обладнання харчових виробництв» включена до блоку професійно спрямованих дисциплін навчального плану підготовки бакалаврів галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» і має на меті формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань і набуття ними практичних вмінь у сфері харчових технологій. Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Обладнання харчових виробництв» спрямовані на те, щоб сформувати у здобувачів вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання на практиці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30441
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 31 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30441.pdf Size : 358420 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge