id: | 30470 |
---|---|
Title: | Товарознавство. Харчові продукти = Science of commodities. Food products |
Authors: | Шарко В. В. |
Keywords: | товарознавство, харчові продукти, харчові технології |
Date of publication: | 2025-01-13 18:26:06 |
Last changes: | 2025-01-13 18:26:06 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» складено згідно з робочою програмою для здобувачів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Вивчення даної дисципліни передбачає застосування самостійної роботи студентів. Метою самостійної роботи є вироблення навичок опрацювання нормативно-правових актів, спеціальної літератури та інших матеріалів, необхідних для належного засвоєння предмету навчальної дисципліни, а також для розвитку сталих умінь до самостійного вивчення і викладання одержаної інформації. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30470 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 23 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30470.pdf Size : 289610 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|