The Repository of VTEI
id: 30481
Title: Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів = Вasics of quality control and food safety management
Authors: Фіалковська Л. В.
Keywords: технологія, якість, сировина
Date of publication: 2025-01-13 19:11:48
Last changes: 2025-01-13 19:11:48
Year of publication: 2020
Summary: Дисципліна «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» включена до блоку професійно-орієнтованих дисциплін навчального плану підготовки бакалаврів за спеціальностями 181 «Харчові технології» і спрямована на опанування організації управління якістю продукції, що гарантує її високі споживчі властивості, а також зменшення втрат сировини, слід віднести до першочергових завдань, враховуючи вартість сировини і беручи до уваги значення харчових продуктів для забезпечення потреб населення.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30481
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 25 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30481.pdf Size : 601287 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge