id: | 30481 |
---|---|
Title: | Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів = Вasics of quality control and food safety management |
Authors: | Фіалковська Л. В. |
Keywords: | технологія, якість, сировина |
Date of publication: | 2025-01-13 19:11:48 |
Last changes: | 2025-01-13 19:11:48 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Дисципліна «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» включена до блоку професійно-орієнтованих дисциплін навчального плану підготовки бакалаврів за спеціальностями 181 «Харчові технології» і спрямована на опанування організації управління якістю продукції, що гарантує її високі споживчі властивості, а також зменшення втрат сировини, слід віднести до першочергових завдань, враховуючи вартість сировини і беручи до уваги значення харчових продуктів для забезпечення потреб населення. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30481 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 25 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30481.pdf Size : 601287 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|