id: | 30654 |
---|---|
Title: | Розробка інноваційної технології страв з печерицями у ЗРГ м. Житомира (за матеріалами кафе «Гетьман») |
Authors: | Гебрич О. О. |
Keywords: | заклад ресторанного господарства, технологічний процес, рецептура, гриби, розторопша, картопляники |
Date of publication: | 2025-01-15 12:59:22 |
Last changes: | 2025-01-15 12:59:22 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Актуальність теми визначається тим, що з кожним роком у місті Житомир з’являються все більше закладів ресторанного господарства, кожен з яких характеризується неповторністю та новизною як у форматі закладу чи його концептуальній складовій, новизною в обслуговуванні чи новизною у формуванні меню, тощо. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30654 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 66 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30654.pdf Size : 6279326 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|