The Repository of VTEI
id: 30654
Title: Розробка інноваційної технології страв з печерицями у ЗРГ м. Житомира (за матеріалами кафе «Гетьман»)
Authors: Гебрич О. О.
Keywords: заклад ресторанного господарства, технологічний процес, рецептура, гриби, розторопша, картопляники
Date of publication: 2025-01-15 12:59:22
Last changes: 2025-01-15 12:59:22
Year of publication: 2022
Summary: Актуальність теми визначається тим, що з кожним роком у місті Житомир з’являються все більше закладів ресторанного господарства, кожен з яких характеризується неповторністю та новизною як у форматі закладу чи його концептуальній складовій, новизною в обслуговуванні чи новизною у формуванні меню, тощо.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30654
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 66 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30654.pdf Size : 6279326 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge