The Repository of VTEI
id: 30655
Title: Розробка інноваційної технології салатів для профілактики йододефіциту у ЗРГ м. Житомира (за матеріалами кафе «Русалка»)
Authors: Губарєв Г. Л.
Keywords: комплексний заклад ресторанного господарства, виробнича програма, технологічна картка, морський салат
Date of publication: 2025-01-15 13:01:03
Last changes: 2025-01-15 13:01:03
Year of publication: 2022
Summary: В сучасному світі все більше людей приділяють увагу здоровому способу життя і, як наслідок, відбувається популяризація вегетаріанської кухні в закладах ресторанного господарства або її окремих елемнентів. Головна відмінність вегетаріанського столу – це легкість приготування страв, проте продукти, що входять до складу страв, є значно дорожчими.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30655
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 51 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30655.pdf Size : 4807639 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge