id: | 30655 |
---|---|
Title: | Розробка інноваційної технології салатів для профілактики йододефіциту у ЗРГ м. Житомира (за матеріалами кафе «Русалка») |
Authors: | Губарєв Г. Л. |
Keywords: | комплексний заклад ресторанного господарства, виробнича програма, технологічна картка, морський салат |
Date of publication: | 2025-01-15 13:01:03 |
Last changes: | 2025-01-15 13:01:03 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В сучасному світі все більше людей приділяють увагу здоровому способу життя і, як наслідок, відбувається популяризація вегетаріанської кухні в закладах ресторанного господарства або її окремих елемнентів. Головна відмінність вегетаріанського столу – це легкість приготування страв, проте продукти, що входять до складу страв, є значно дорожчими. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30655 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 51 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30655.pdf Size : 4807639 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|