id: | 30657 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виготовлення бісквітних кондитерських виробів у ЗРГ м. Вінниця (за матеріалами кафе «Сінай») |
Authors: | Яблонська С. О. |
Keywords: | заклад ресторанного господарства, борошняні вироби, технологічна карта, бісквітних кондитерських виробів, горіхова паста |
Date of publication: | 2025-01-15 13:03:35 |
Last changes: | 2025-01-15 13:03:35 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Борошняні кондитерські вироби (БКВ), а особливо на основі бісквітних напівфабрикатів, з роками стають все більш популярними у споживачів закладів ресторанного господарства. Це обумовлено, насамперед, широким асортиментом даної групи виробів (торти, тістечка, рулети) та їх смаковими властивостями. На сьогоднішній день українські технологи опанували технології виробництва широкого асортименту виробів, що дає змогу задовольнити попит широких верств покупців. Найбільший попит серед бісквітних виробів мають вироби типу рулет з різноманітними начинками (шоколад, згущене молоко, фруктові джеми), торти та тістечка, пояснюється це помірною ціною і хорошою якістю готових виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30657 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 56 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30657.pdf Size : 4942616 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|