The Repository of VTEI
id: 30796
Title: Обгрунтування вибору Sous Vide-апаратів для забезпечення технологічного процесу виробництва ресторанної продукції за Sous Vide-технологією
Authors: Іваніщева О. А.
Keywords: технологія, Sous Vide, інновації, обладнання, ресторанна продукція, показники якості, експлуатація
Date of publication: 2025-01-17 14:39:52
Last changes: 2025-01-17 14:39:52
Year of publication: 2023
Summary: У статті висвітлено особливості застосування технології Sous Vide, основні переваги перед іншими способами теплової обробки, вплив її на якість ресторанної продукції. Розглянуто основні види Sous Vide-апаратів, принцип їх роботи, обґрунтовано критерії вибору конкретних типів Sous Vide для закладів ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30796
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 25 верес. 2023 р. Вінниця, 2023. Ч. 2. С. 180-187
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30796.pdf Size : 499847 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge