id: | 30796 |
---|---|
Title: | Обгрунтування вибору Sous Vide-апаратів для забезпечення технологічного процесу виробництва ресторанної продукції за Sous Vide-технологією |
Authors: | Іваніщева О. А. |
Keywords: | технологія, Sous Vide, інновації, обладнання, ресторанна продукція, показники якості, експлуатація |
Date of publication: | 2025-01-17 14:39:52 |
Last changes: | 2025-01-17 14:39:52 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | У статті висвітлено особливості застосування технології Sous Vide, основні переваги перед іншими способами теплової обробки, вплив її на якість ресторанної продукції. Розглянуто основні види Sous Vide-апаратів, принцип їх роботи, обґрунтовано критерії вибору конкретних типів Sous Vide для закладів ресторанного господарства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30796 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 25 верес. 2023 р. Вінниця, 2023. Ч. 2. С. 180-187 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30796.pdf Size : 499847 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|