The Repository of VTEI
id: 30802
Title: Формування споживних властивостей соків в умовах виробництва, оцінка їх конкурентоспроможності (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м. Вінниця)
Authors: Єрємєєв Д.
Keywords: ринок соків, споживні властивості соків, асортимент соків, якість соків, конкурентоспроможність соків, чинники якості рулетів
Date of publication: 2025-01-17 15:05:26
Last changes: 2025-01-17 15:05:26
Year of publication: 2024
Summary: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена розробці науково обґрунтованих пропозицій щодо покращення споживних властивостей соків на етапах виробництва та підвищення їх конкурентоспроможності в умовах ТОВ «Солодка Мрія-Вінниця».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30802
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30802.pdf Size : 5911485 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge