id: | 30803 |
---|---|
Title: | Формування якості та конкурентоспроможності напівкопчених ковбас в умовах виробництва (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Трохименко Руслан Анатолійович, ТМ Війтівські ковбаси, с. Війтівка, Гайсинський р-н, Вінницька обл.) |
Authors: | Мішин В. |
Keywords: | ринок ковбасних виробів, асортимент напівкопчених ковбас, якість напівкопчених ковбас, конкурентоспроможність напівкопчених ковбас, чинники якості ковбасних виробів |
Date of publication: | 2025-01-17 15:07:05 |
Last changes: | 2025-01-17 15:07:05 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена аналізу впливів різних факторів на формування якості та конкурентоспроможності напівкопчених ковбас в умовах виробництва. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30803 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30803.pdf Size : 6253422 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|