The Repository of VTEI
id: 30803
Title: Формування якості та конкурентоспроможності напівкопчених ковбас в умовах виробництва (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Трохименко Руслан Анатолійович, ТМ Війтівські ковбаси, с. Війтівка, Гайсинський р-н, Вінницька обл.)
Authors: Мішин В.
Keywords: ринок ковбасних виробів, асортимент напівкопчених ковбас, якість напівкопчених ковбас, конкурентоспроможність напівкопчених ковбас, чинники якості ковбасних виробів
Date of publication: 2025-01-17 15:07:05
Last changes: 2025-01-17 15:07:05
Year of publication: 2024
Summary: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена аналізу впливів різних факторів на формування якості та конкурентоспроможності напівкопчених ковбас в умовах виробництва.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30803
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30803.pdf Size : 6253422 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge