The Repository of VTEI
id: 30837
Title: Technology improvement of turkish sweets using regional raw materials = Удосконалення технологій турецьких солодощів з використанням регіональної сировини
Authors: Fialkovska L., Kryzhak L.
Keywords: технологія, солодощі, вітаміни, інгредієнти, вишневий та лимонний сік, властивості, харчова цінність
Date of publication: 2025-01-19 19:19:12
Last changes: 2025-01-19 19:19:12
Year of publication: 2023
Summary: У статті досліджено технологічні особливості приготування турецьких десертів з додаванням регіональної сировини. Обґрунтовано доцільність використання вишневого соку для заправки шербету, який використовується з метою просочування печива «Шекерпаре».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30837
Publication type: Стаття у закордонних наукових виданнях
Publication: Modern engineering and innovative technologies. 2023. Iss. 26, Part 1. Р. 56-59
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 30837.pdf Size : 565664 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge