id: | 30837 |
---|---|
Title: | Technology improvement of turkish sweets using regional raw materials = Удосконалення технологій турецьких солодощів з використанням регіональної сировини |
Authors: | Fialkovska L., Kryzhak L. |
Keywords: | технологія, солодощі, вітаміни, інгредієнти, вишневий та лимонний сік, властивості, харчова цінність |
Date of publication: | 2025-01-19 19:19:12 |
Last changes: | 2025-01-19 19:19:12 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | У статті досліджено технологічні особливості приготування турецьких десертів з додаванням регіональної сировини. Обґрунтовано доцільність використання вишневого соку для заправки шербету, який використовується з метою просочування печива «Шекерпаре». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30837 |
Publication type: | Стаття у закордонних наукових виданнях |
Publication: | Modern engineering and innovative technologies. 2023. Iss. 26, Part 1. Р. 56-59 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30837.pdf Size : 565664 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|