The Repository of VTEI
id: 30838
Title: Застосування кондиціонерів у закладах ресторанного господарства
Authors: Фіалковська Л. В.
Keywords: технологія, якість, сировина
Date of publication: 2025-01-19 19:22:56
Last changes: 2025-01-19 19:22:56
Year of publication: 2023
Summary: Людина перебуває в приміщенні близько 80% свого життя. Тому її здоров'я і працездатність значною мірою залежить від того, наскільки в санітарно-гігієнічному відношенні повітряне середовище приміщення відповідає її фізіологічним потребам. Фізичний стан повітряного середовища приміщення залежить від таких основних параметрів як температура, відносна вологість і чистота. Навколишнє середовище, у якому відсутні подразнювальні і збуджувальні фактори, що заважають фізичній чи розумовій роботі або відпочинку, називають комфортними.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30838
Publication type: Тези доповіді
Publication: Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : зб. тез доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 17-18 трав. 2023 р.). Київ : НУБіП, 2023. С. 120-122
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 30838.pdf Size : 624783 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge