id: | 30839 |
---|---|
Title: | Очищення стічних вод підприємств харчової промисловості = Drinking water quality: physiological assessment |
Authors: | Фіалковська Л. В. |
Keywords: | технологія, якість, сировина |
Date of publication: | 2025-01-19 19:24:49 |
Last changes: | 2025-01-19 19:24:49 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Концепція забезпечення безпечності та екологічності виробництв в даний час набуває надзвичайно важливого значення і залишається актуальною для харчових та переробних галузей агропромислового комплексу. Екологічні нововведення впроваджують у декількох напрямах. Уся сукупність методів охорони довкілля, що дозволяє звести до мінімуму скидання і викиди в біосферу як матеріальних, так і енергетичних забруднень, в сучасній промисловій екології ділиться на пасивні і активні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30839 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Вода в харчовій промисловості : зб. тез доп. ХІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 17-18 листоп. 2022 р.). Одеса : ОНТУ, 2022. С. 112-115 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30839.pdf Size : 391288 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|