The Repository of VTEI
id: 30939
Title: Удосконалення технології виробництва майонезу
Authors: Фіалковська Л. В.
Keywords: технологія виробництва, якість, сировина, майонез, виробництво майонезу
Date of publication: 2025-01-20 15:08:20
Last changes: 2025-01-20 15:08:20
Year of publication: 2021
Summary: Олійножирова галузь є однією з найбільш прогресуючих в харчовій промисловості. Ринок жирової продукції постійно розширюється за рахунок нових продуктів, розроблених відповідно до останніх досягнень і рекомендацій науки про харчування. Великі можливості розвитку асортименту майонезів пов'язані зі збільшенням їх харчової цінності і зниження енергетичної цінності завдяки спрямованій зміні рецептурного складу – вдосконалення жирової фази, внесення вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон і інших функціональних харчових інгредієнтів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30939
Publication type: Тези доповіді
Publication: Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : зб. наук. пр. IІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Мелітополь, 26 листоп. 2021 р. Мелітополь : ТДАТУ, 2021. С. 99-102
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 30939.pdf Size : 198376 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge