The Repository of VTEI
id: 30944
Title: Технологія виробництва безлактозного морозива
Authors: Фіалковська Л. В.
Keywords: молоко, сировина, морозиво, аналіз, технологія, рецептура, схема, обладнання, якість
Date of publication: 2025-01-20 15:30:06
Last changes: 2025-01-20 15:30:06
Year of publication: 2021
Summary: У статті представлена розробка рецептури та сучасної технології безлактозного морозива. Проводилися оцінка якості безлактозного морозива (органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники).
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30944
Publication type: Тези доповіді
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 14-16 верес. 2021 р. Вінниця, 2021. Ч. 3. С. 260-265
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30944.pdf Size : 363266 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge