id: | 30944 |
---|---|
Title: | Технологія виробництва безлактозного морозива |
Authors: | Фіалковська Л. В. |
Keywords: | молоко, сировина, морозиво, аналіз, технологія, рецептура, схема, обладнання, якість |
Date of publication: | 2025-01-20 15:30:06 |
Last changes: | 2025-01-20 15:30:06 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | У статті представлена розробка рецептури та сучасної технології безлактозного морозива. Проводилися оцінка якості безлактозного морозива (органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники). |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30944 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 14-16 верес. 2021 р. Вінниця, 2021. Ч. 3. С. 260-265 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30944.pdf Size : 363266 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|