id: | 30948 |
---|---|
Title: | Виробництво овочів в Україні: стан, проблеми та перспективи розвитку галузі |
Authors: | Амонс С. Е., Красняк О. П. |
Keywords: | овочівництво, галузь, валовий збір, структура виробництва, переробка продукції, експортний потенціал, ефективність |
Date of publication: | 2025-01-20 15:44:11 |
Last changes: | 2025-01-20 15:44:11 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Актуальність проведених науково-аналітичних досліджень базується на тому, що вивчення стану, проблем та перспектив розвитку вітчизняного овочівництва не можна вважати закінченим, залишаються мало дослідженими питання розвитку овочівництва в умовах ринкового середовища, сучасних форм агропромислової інтеграції та підвищення ефективності галузі, ліквідації кризових явищ, тощо. У статті розглянуто стан головної проблеми - продовольчого забезпечення населення України продуктами харчування власного виробництва. Наголошено, що вирішення цього завдання залежить від взаємодії безлічі факторів, які суттєво впливають на функціонування національного агропродовольчого ринку. Ринок овочевої продукції покликаний забезпечити надійне постачання населення овочами, шляхом створення необхідних умов для стабільного розвитку суб`єктів господарювання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30948 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Сільське господарство та лісівництво. 2021. № 20. С. 97-116. DOI: 10.37128/2707-5826-2021-8 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30948.pdf Size : 461692 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|