The Repository of VTEI
id: 30951
Title: Крафт у технології сиров՚ялених ковбас
Authors: Крижак Л. М.
Keywords: крафт, технологія м'ясних виробів, сиров՚ялені ковбаси
Date of publication: 2025-01-21 09:47:33
Last changes: 2025-01-21 09:47:33
Year of publication: 2024
Summary: Сиров’ялені м’ясопродукти є об’єктом постійного ринкового попиту. Незважаючи на те, що протягом століть створено численні різновиди продукції в усіх частинах світу, сиров’ялені м’ясні продукти постійно привертають увагу виробників і дослідників, що працюють у харчовій м’ясопереробній галузі, та спрямовують свої дослідження на пошук нових стратегій для підвищення якості цих продуктів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30951
Publication type: Тези доповіді
Publication: Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 24 груд. 2024 р. Полтава : ПДАУ, 2024. С. 167-169
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 30951.pdf Size : 2071297 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge