The Repository of VTEI
id: 30952
Title: Удосконалення технології приготування страв з використанням емульгуючих систем (за матеріалами фізичної особи-підприємця Арсе Марселя Феліксовича, ресторан «Іль-де-Франс», м. Вінниця)
Authors: Лесько О. С.
Keywords: пастоподібний напівфабрикат, сушена тваринна сировина, сушена рослинна сировина
Date of publication: 2025-01-21 09:53:14
Last changes: 2025-01-21 09:53:14
Year of publication: 2024
Summary: Мета дослідження – удосконалення та впровадженням у ресторані «Ільде-Франс» новітніх технологій приготування інноваційної продукції з використанням емульгуючих систем.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30952
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 65 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 30952.pdf Size : 6172986 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge