The Repository of VTEI
id: 30957
Title: Процеси системи управління якістю виробничих процесів у готельно-ресторанному господарстві
Authors: Крижак Л. М.
Keywords: управління якістю, виробничі процеси, готельно-ресторанне господарство
Date of publication: 2025-01-21 10:57:31
Last changes: 2025-01-21 10:57:31
Year of publication: 2023
Summary: Система управління якістю продукції виступає одним із найважливіших елементів економічного механізму функціонування підприємства. Тому політика формування якості продукції є основоположною складовою економічної політики підприємства та підпорядковується його загальній стратегії розвитку. В широкому розумінні під політикою управління якістю продукції доцільно розуміти основні напрями, заходи, цілі і завдання підприємства по якості. Іншими словами, політика якості є орієнтиром для загального спрямування діяльності підприємства на управління якістю продукції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30957
Publication type: Тези доповіді
Publication: Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля : матеріали VІІ Міжвуз. наук.-практ. конф., м. Хмельницький, 12 квіт. 2023 р. Хмельницький : ВСП « ХТЕФК ДТЕУ»,2023. С. 89-90
In the collections: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 30957.pdf Size : 416417 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge