id: | 31285 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології приготування страв в українській печі (за матеріалами фізичної особи-підприємця Юрченка Олега Володимировича, кафе «Россоха», Вінницька обл., смт Вороновиця) |
Authors: | Лебідь П. |
Keywords: | українська кухня, українська глиняна піч, виробничий процес гарячого цеху, шавлія, рентабельність |
Date of publication: | 2025-02-25 15:50:22 |
Last changes: | 2025-02-25 15:50:22 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена удосконаленню технології приготування страв в українській печі на матеріалах кафе «Россоха». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31285 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31285.pdf Size : 9489806 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|