| id: | 31285 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування страв в українській печі (за матеріалами фізичної особи-підприємця Юрченка Олега Володимировича, кафе «Россоха», Вінницька обл., смт Вороновиця) |
| Authors: | Лебідь П. |
| Keywords: | українська кухня, українська глиняна піч, виробничий процес гарячого цеху, шавлія, рентабельність |
| Date of publication: | 2025-02-25 15:50:22 |
| Last changes: | 2025-02-25 15:50:22 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена удосконаленню технології приготування страв в українській печі на матеріалах кафе «Россоха». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31285 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31285.pdf Size : 9489806 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |