The Repository of VTEI
id: 31285
Title: Удосконалення технології приготування страв в українській печі (за матеріалами фізичної особи-підприємця Юрченка Олега Володимировича, кафе «Россоха», Вінницька обл., смт Вороновиця)
Authors: Лебідь П.
Keywords: українська кухня, українська глиняна піч, виробничий процес гарячого цеху, шавлія, рентабельність
Date of publication: 2025-02-25 15:50:22
Last changes: 2025-02-25 15:50:22
Year of publication: 2024
Summary: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена удосконаленню технології приготування страв в українській печі на матеріалах кафе «Россоха».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31285
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31285.pdf Size : 9489806 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge