The Repository of VTEI
id: 31330
Title: Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Лященко Оксани Вікторівни, кондитерський цех, м. Вінниця)
Authors: Кривонос Данило
Keywords: карамель, технологія, якість, сировина
Date of publication: 2025-08-04 12:55:59
Last changes: 2025-08-04 12:55:59
Year of publication: 2025
Summary: Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31330
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31330.pdf Size : 6054400 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge