id: | 31331 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Лященко Оксани Вікторівни, кондитерський цех, м. Вінниця) |
Authors: | Кривонос Данило |
Keywords: | карамель, технологія, якість, сировина |
Date of publication: | 2025-08-04 12:55:59 |
Last changes: | 2025-08-04 12:55:59 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31331 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31331.pdf Size : 6054400 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|