The Repository of VTEI
id: 31351
Title: Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Мальнова Олександра Володимировича, ресторан «Модрина», м. Вінниця)
Authors: Загоруйко А.
Keywords: ресторанний бізнес, послуги, основін послуги, додаткові послуги, організація виробництва послуг.
Date of publication: 2025-08-05 12:35:27
Last changes: 2025-08-05 12:35:27
Year of publication: 2025
Summary: У кваліфікаційній роботі визначено поняття та класифікацію основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу; встановлено вимоги до організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу; проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «Модрина»; проаналізовано організацію виробництва та надання основних послуг у досліджуваному ресторані; розроблено пропозиції щодо удосконалення організації виробництва основних послуг у ресторані «Модрина»; проведено оцінку ефективності розроблених заходів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31351
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 58 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31351.pdf Size : 5495470 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge