id: | 31351 |
---|---|
Title: | Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Мальнова Олександра Володимировича, ресторан «Модрина», м. Вінниця) |
Authors: | Загоруйко А. |
Keywords: | ресторанний бізнес, послуги, основін послуги, додаткові послуги, організація виробництва послуг. |
Date of publication: | 2025-08-05 12:35:27 |
Last changes: | 2025-08-05 12:35:27 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі визначено поняття та класифікацію основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу; встановлено вимоги до організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу; проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «Модрина»; проаналізовано організацію виробництва та надання основних послуг у досліджуваному ресторані; розроблено пропозиції щодо удосконалення організації виробництва основних послуг у ресторані «Модрина»; проведено оцінку ефективності розроблених заходів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31351 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 58 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31351.pdf Size : 5495470 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|