The Repository of VTEI
id: 31353
Title: Розробка технології виробництва желейного продукту з локальної сировини(за матеріалами Фізичної особи підприємця Прилуцького Валерія Юрійовича, ТМ «Love Luka», с. Лука-Мелешківська, Вінницький р-н, Вінницька обл.)
Authors: Дацюк С.В.
Keywords: локальна сировина, сік чорної бузини, технологія, виробництво, цукерки.
Date of publication: 2025-08-05 12:41:41
Last changes: 2025-08-05 12:41:41
Year of publication: 2025
Summary: Кондитерська галузь є однією із найрозвинутіших галузей у харчовій промисловості України, асортимент продукції якої охоплює практично всі групи кондитерських виробів. Популярними серед солодощів є цукерки, які посідають друге місце після борошняної кондитерської продукції. Саме виробництво цукерок забезпечує стрімкий розвиток кондитерської промисловості. Цукерки користуються попитом серед всіх верств населення, включаючи дітей та літніх людей. Асортимент даного кондитерського виробу дуже різноманітний: шоколадні, вафельні, желейні, грильяжні, карамельні, помадні, молочні, марципанові, льодяникові цукерки знайшли своє місце на ринку
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31353
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31353.pdf Size : 9282279 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge