The Repository of VTEI
id: 31358
Title: Розробка технології виробництва низькокалорійних кондитерських виробів(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Ковбасюк Валерії Олександрівни, кондитерська «Мус-Мус», м.Вінниця)
Authors: Недзельська А. П.
Keywords: тістечко, рисове борошно, псиліум, технологія, полідекстроза
Date of publication: 2025-08-05 13:58:31
Last changes: 2025-08-05 13:58:31
Year of publication: 2025
Summary: За оцінками спеціалістів ВООЗ до 2030 р. 2/3 всіх захворювань у світі будуть складати такі хронічні неінфекційні захворювання: ожиріння, цукровий діабет, серцево-судинна патологія тощо. Ожиріння — це збільшення ваги тіла порівняно з нормальною вагою внаслідок надмірного відкладення жиру в підшкірній клітковині, сальнику та ін., якщо внаслідок цього виникають порушення функцій усього організму або окремих органів і систем.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31358
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31358.pdf Size : 12668601 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge