The Repository of VTEI
id: 31362
Title: Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів з використанням фруктів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка-мрія - Вінниця», м. Вінниця)
Authors: Човган М. О.
Keywords: торт «Фруктовий», удосконалення, лохина, ожина, технологія
Date of publication: 2025-08-05 14:07:15
Last changes: 2025-08-05 14:07:15
Year of publication: 2025
Summary: Виробництво кондитерських виробів займає провідне місце по об’єму продукції в кондитерській галузі та весь час знаходиться в постійних творчих пошуках, направлених на створення виробів різноманітних форм та смаку, з використанням нових інгредієнтів, технологічних показників. Останній часом велика увага приділяється науковим дослідженням і розробкам способів використання начинок, збагачених вітамінами, макро та мікроелементами. До такої сировини відносяться фрукти. Для розробки рецептур кондитерських виробів нетрадиційні види сировини, окрім унікальних біохімічних властивостей, повинні мати певні функціонально-технологічні властивості для створення виробів з оригінальними органолептичними властивостями (смаком, ароматом, структурою), забезпечувати їх якість в процесі зберігання
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31362
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 71 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31362.pdf Size : 8863032 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge