The Repository of VTEI
id: 31366
Title: Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі м. Коломия(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Гулюк Вікторії Ігорівни, паб «Pub Underground», м. Коломия, Івано-Франківська обл.)
Authors: Юлія Маник
Keywords: сервіс, ресторанний бізнес, тенденції сервісу, цифрові технології, автоматизація сервісу
Date of publication: 2025-08-05 14:17:37
Last changes: 2025-08-05 14:17:37
Year of publication: 2025
Summary: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню сучасного сервісу в ресторанному бізнесі на прикладі пабу «Pub Underground» м. Коломия. У першому розділі розкрито теоретичні основи поняття «сервіс», його значення для індустрії гостинності, а також розглянуто новітні тенденції у сфері ресторанного обслуговування.

Другий розділ містить аналіз діяльності пабу «Pub Underground», зокрема організаційно-економічну характеристику закладу та оцінку рівня обслуговування. На основі зібраної інформації виявлено проблемні аспекти сервісної діяльності та резерви її вдосконалення.

У третьому розділі запропоновано шляхи покращення сервісу шляхом впровадження сучасних цифрових технологій, таких як електронні меню, системи онлайн-бронювання та інші інноваційні рішення. Обґрунтовано ефективність запропонованих заходів з точки зору покращення клієнтського досвіду та конкурентоспроможності закладу.

У висновках та пропозиціях підсумовано результати дослідження та наведено практичні рекомендації щодо підвищення якості сервісу в закладах ресторанного господарства з орієнтацією на сучасні вимоги споживачів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31366
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31366.pdf Size : 5382338 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge