id: | 31370 |
---|---|
Title: | Вдосконалення системи набору і відбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Кушнірука Романа Васильовича, ресторан «Аркан», с. Шешори», Івано-Франківська обл.) |
Authors: | Луцак Я. П. |
Keywords: | персонал, кадрова політика, традиційні методи відбору персоналу, сучасні методи відбору персоналу, рекрутинг |
Date of publication: | 2025-08-05 15:56:53 |
Last changes: | 2025-08-05 15:56:53 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі визначено місце і роль підбору персоналу, розкрито основні методи набору персоналу. Здійснено організаційно-економічну характеристику ресторану «Аркан». Проаналізовано застосування методів відбору персоналу в досліджуваному закладі. Визначено шляхи вдосконалення системи набору та відбору персоналу у ресторані «Аркан». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31370 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 56 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31370.pdf Size : 5659121 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|