The Repository of VTEI
id: 31370
Title: Вдосконалення системи набору і відбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Кушнірука Романа Васильовича, ресторан «Аркан», с. Шешори», Івано-Франківська обл.)
Authors: Луцак Я. П.
Keywords: персонал, кадрова політика, традиційні методи відбору персоналу, сучасні методи відбору персоналу, рекрутинг
Date of publication: 2025-08-05 15:56:53
Last changes: 2025-08-05 15:56:53
Year of publication: 2025
Summary: У кваліфікаційній роботі визначено місце і роль підбору персоналу, розкрито основні методи набору персоналу. Здійснено організаційно-економічну характеристику ресторану «Аркан». Проаналізовано застосування методів відбору персоналу в досліджуваному закладі. Визначено шляхи вдосконалення системи набору та відбору персоналу у ресторані «Аркан».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31370
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 56 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31370.pdf Size : 5659121 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge