The Repository of VTEI
id: 31371
Title: Вдосконалення формування харчового раціону клієнтів закладів сфери гостинності (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Копильців Миколи Миколайовича, кафе «Галерея», м. Коломия, Івано-Франківська обл.)
Authors: Ігнатьєва І. А.
Keywords: здорове харчування, раціональне харчування, органічні продукти, веганське меню, ресторанне господарство
Date of publication: 2025-08-05 15:59:36
Last changes: 2025-08-05 15:59:36
Year of publication: 2025
Summary: У кваліфікаційній роботі визначено зміст та принципи поняття харчового раціону. Розкрито сучасні тренди та принципи формування здорового харчування. Проведено організаційно-економічну характеристику кафе «Галерея». Проаналізовано меню досліджуваного закладу та окреслено перспективи розвитку здорового харчування в закладі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31371
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 45 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31371.pdf Size : 5176772 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge