id: | 31371 |
---|---|
Title: | Вдосконалення формування харчового раціону клієнтів закладів сфери гостинності (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Копильців Миколи Миколайовича, кафе «Галерея», м. Коломия, Івано-Франківська обл.) |
Authors: | Ігнатьєва І. А. |
Keywords: | здорове харчування, раціональне харчування, органічні продукти, веганське меню, ресторанне господарство |
Date of publication: | 2025-08-05 15:59:36 |
Last changes: | 2025-08-05 15:59:36 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі визначено зміст та принципи поняття харчового раціону. Розкрито сучасні тренди та принципи формування здорового харчування. Проведено організаційно-економічну характеристику кафе «Галерея». Проаналізовано меню досліджуваного закладу та окреслено перспективи розвитку здорового харчування в закладі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31371 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 45 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31371.pdf Size : 5176772 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|