The Repository of VTEI
id: 31372
Title: Удосконалення кадрового забезпечення закладів готельно-ресторанного господарства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю СВ «КЛУБ», м. Хмельницький)
Authors: Малярчук А. П.
Keywords: стратегія управління персоналом, готельно-ресторанне господарство, навчання та розвиток, мотивація, плинність кадрів, ефективність управління
Date of publication: 2025-08-05 16:01:30
Last changes: 2025-08-05 16:01:30
Year of publication: 2025
Summary: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність кадрового забезпечення як економічної категорії. Охарактеризовано методи кадрового забезпечення закладів готельно-ресторанного господарства. Визначено проблеми кадрового забезпечення в індустрії гостинності. Охарактеризовано діяльність досліджуваного закладу. Проведено оцінку систему кадрового забезпечення в СВ «КЛУБ». Розроблено механізм кадрового забезпечення у досліджуваному закладі. Запропоновано новітні методики для професійного зростання персоналу СВ «КЛУБ».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31372
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 50 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31372.pdf Size : 4778485 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge