id: | 31377 |
---|---|
Title: | Удосконалення системи контролю якості кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства(за матеріалами Приватного підприємства «Женева Плюс», кулінарний цех супермаркету «AIWA market», м. Вінниця) |
Authors: | Мизинюк А. С. |
Keywords: | індустрія гостинності, кулінарна продукція функціонального призначення, контроль, якість, ресторанне господарство |
Date of publication: | 2025-08-05 16:17:15 |
Last changes: | 2025-08-05 16:17:15 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито поняття якості кулінарної продукції. Проаналізовано нормативно-правову базу, що регулює якість продукції в ресторанному господарстві. Визначено та охарактеризовано принципи та методи контролю якості кулінарної продукції у закладі ресторанного господарства. Проаналізовано сучасний стан системи контролю якості кулінарної продукції в кулінарному цеху супермаркету «AIWA market». Розроблено рекомендації щодо впровадження та вдосконалення системи НАССР в досліджуваному закладі. Впроваджено інноваційні технології та сучасне обладнання у кулінарному цеху супермаркету «AIWA market». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31377 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 53 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31377.pdf Size : 5699565 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|