id: | 31379 |
---|---|
Title: | Особливості розробки та оформлення меню в кав’ярнях(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Ушакова Михайла Григоровича, кав’ярня «Capuch», м. Вінниця) |
Authors: | Головатюк К. |
Keywords: | маркетинг, сервіс, структура меню |
Date of publication: | 2025-08-05 16:24:28 |
Last changes: | 2025-08-05 16:24:28 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати зміст меню та особливості його розробки в кав'ярнях, а також розробити рекомендації щодо вдосконалення меню шляхом зміни його структури, дизайну та маркетингу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31379 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 61 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31379.pdf Size : 6747105 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|