The Repository of VTEI
id: 31379
Title: Особливості розробки та оформлення меню в кав’ярнях(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Ушакова Михайла Григоровича, кав’ярня «Capuch», м. Вінниця)
Authors: Головатюк К.
Keywords: маркетинг, сервіс, структура меню
Date of publication: 2025-08-05 16:24:28
Last changes: 2025-08-05 16:24:28
Year of publication: 2025
Summary: Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати зміст меню та особливості його розробки в кав'ярнях, а також розробити рекомендації щодо вдосконалення меню шляхом зміни його структури, дизайну та маркетингу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31379
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 61 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31379.pdf Size : 6747105 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge