The Repository of VTEI
id: 31381
Title: Напрями вдосконалення додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Педорченко Ольги Сергіївни, ресторан «Lolla – Gastro Place», м. Вінниця)
Authors: Термер Г.
Keywords: підприємство, ресторанний бізнес, бізнес, послуги
Date of publication: 2025-08-05 16:47:15
Last changes: 2025-08-05 16:47:15
Year of publication: 2025
Summary: Метою кваліфікаційної роботи є дослідження змісту додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу та обґрунтування перспектив розвитку додаткового сервісу у закладах ресторанного господарства м. Вінниці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31381
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 54 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31381.pdf Size : 5086977 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge